Monet pitävät metsästyksestä, minulle se on elämäntapa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Monet pitävät metsästyksestä, minulle se on elämäntapa

Siitä lähtien, kun pääsin metsästämään setäni kanssa 12-13-vuotiaana, syksyn ja talven viikonloput ovat olleet enemmän tai vähemmän täynnä metsästystä. Usein oli villasukat, pitkät alusvaatteet, farkut ja joku vanha takki sekä yhtä vanhat kumisaappaat. Ne täyttivät tehtävänsä, mutta samassa hetkessä, kun ostin ensimmäisen aseeni, tunsin että tämä todella sopii ja kiinnostaa minua ja haluan tehdä sen täydellisesti. Heti kun metsästyskiinnostukseni heräsi, perehdyin metsästysvaatteisiin. Kauppoja ja erikoisliikkeitä, joissa olen vuosien varrella käynyt, on lukemattomasti, mutta nyt löydän kaiken tarvitsemani Jahtielamasta.

Jahtielama tarjoaa laajan valikoiman ja eri hintaluokkia

Jos otan huomioon tuntimäärää, jota laitan metsästykseen ja jossain määrin myös kalastukseen, voin mielestäni sallita itselleni parhaan mahdollisen. Ei välttämättä kalleimmat, mutta mikä sopii sekä minulle että vartalolleni. Valitettavasti on sanottava, että jotkut todella upeat brändituotteet on istunut erittäin huonosti, mutta taas jotkut tosi halvat tuotteet ovat sopineet todella hyvin, on vain seulottava. Tein myös sen itse, mutta löytäessäni kaupan Jahtielama minusta tuntuu, ettei minun tarvitse katsoa pidemmälle.

Me metsästäjät olemme perinneihmisiä

Tiedän, kuinka helppoa on rakastua erään vaatebrändiin, ja olen testannut useita vuosien varrella, saman olen myös kuullut metsästyskavereilta ja sukulaisilta. Useimmilla on ainoastaan hyviä kokemuksia Jahtielama kaupasta, joillekin istuvuus ei ole ollut täydellinen, mutta meille, joille ne sopivat, me tulemme jatkossakin löytämään heiltä metsästysvaatteemme.